Vraag hier uw offerte voor een hybride warmtepomp aan

Hybride warmtepomp?

Dat is een combinatie van een warmtepomp en een cv-ketel. Deze zorgt in de meeste omstandigheden voor het hoogste rendement. Zo springt de cv-ketel alleen bij zodra de temperatuur buiten te laag wordt en het dus rendabeler is om je huis met gas te verwarmen. Je totale gasverbruik kan hierdoor tot wel 70% verminderen.

Prijsindicatie Elga Ace

(1) Mogelijk meerwerkkosten voor: plek waar buitenunit komt, lengte leidingen langer dan 10 meter, extra koudemiddel nodig, hoe lopen de leidingen van binnen naar buiten, dakdoorvoer, is het aanleggen van een nieuwe groep in de meterkast nodig.
(2) Indien wenselijk groter geïsoleerd buffervat tegen meerprijs mogelijk.
(3) Is een optie. In formulier bij Overige opmerkingen aangeven als het gewenst is.
(4) Lucht en vuil in een installatie (kunnen) zorgen voor extra slijtage, geluid, geringere warmteoverdracht en verminderende prestaties van de pomp.
(5) Subsidie vanaf 2022 is 50% hoger dan ervoor geworden.
(6) Indien zonnepanelen meer opleveren dan eigen gebruik is besparing flink hoger door de lagere terugleververgoeding van (bijvoorbeeld Eneco) € 0,09 per kWh.

Besparingsindicatie

Aan deze berekeningen kunnen geen rechten ontleend worden. Bereken hier met uw eigen verbruiksgegevens.

4 kW of kW capaciteit?

Indien de terugverdientijd bepalend is, dan is een 6 kW interessant vanaf 3.000 m3 huidig gasverbruik. Op basis van CO2 besparing ligt de grens al op 2.300 m.